Elli Beach

Elli Beach
Elli Beach är Rhodos mest populära och omtalade strand och kallas även för Trambolino Beach. Den ligger på öns norra spets, på den östliga sidan.

Elli Beach är omkring 400 meter lång och 35 meter bred, och anses av vissa vara den vackraste stranden runt hela Medelhavet.

På Elli Beach finns allt du behöver för en lyckad dag vid havet. Du kan hyra solstolar, parasoller eller ett eget soldäck. När du blir hungrig eller törstig finns en mängd tavernor, barer, kaféer och restauranger att välja mellan längs med stranden. Ett flertal hotell med pooler ligger även i anslutning till Elli Beach. Är du en person som gillar fart och fläkt passar denna strand perfekt. Här kan du aktivera dig med strand-volleyboll, dykning, snorkling och andra vattensporter.

Du kan nå Elli Beach på flera olika sätt. Hyr du en bil under semestern kan du enkelt parkera på den stora parkeringen i anslutning till stranden. Du kan även ta en taxi om du inte bor alltför långt bort. Ytterligare ett alternativ är att åka någon av alla de bussar som passerar området. Du kan givetvis ta dig hit till fots eller med cykel också.

Man kan känna sig säker på Elli Beach då stranden har livräddningstjänst under högsäsongen som pågår mellan juni och oktober. I övrigt finns handikappanpassade ramper och andra faciliteter, så att alla kan njuta av denna vackra strand!

Välkommen

Varmt välkommen till den nya sajten om Rhodos i Grekland. Vi kommer att regelbundet lägga in fler spännande artiklar för dig som drömmer dig hit.

Dagens väder

26°C

Uppdaterat 2024-06-15

Väderprognos

Se väderprognosen för Rhodos inför din resa.

Besök Rhodos stad

En riktig sevärdhet som rekommenderas varmt.

Party i Rhodos

En guide över det pulserande nattlivet på ön.