Rhodos party

Rhodos party
Rhodos party utbud är ganska stort för den som tycker om nattliv med duktiga, internationella DJ:s, goda drinkar och dans ända inpå småtimmarna. Ett av de största evenemangen som äger rum på Rhodos varje år är The Beach Party.

Detta Rhodos party är mycket populärt och drar framför allt unga besökare från hela Europa. Biljetterna släpps redan under december månad året innan The Beach Party äger rum på sommaren. Det rekommenderas att du är ute i god tid då det brukar vara många som vill boka biljett för att säkra sin plats på detta stora Rhodos party.

Det brukar vara många kända, internationella DJ:s som spelar på The Beach Party och festen äger rum på en stor klubb som ligger precis intill stranden i Rhodos stad. Projektet har samarbeten med de lyxigaste hotellen i området, så du kan bo på femstjärniga hotell intill stranden, för att på kvällen festa med hundratals andra. Förutom dans och musik brukar det vara uppträdanden, tävlingar och såklart ett stort utbud av dryck i alla dess slag. Så många som mellan 1000-1500 personer brukar delta på detta stora Rhodos party! Det går att boka biljetter på deras hemsida.

Ett annat tips om du vill ha Rhodos party under din semester på ön, är den populära klubben Colorado. Här erbjuds du tre olika typer av musik på olika dansgolv, uppträdanden och imponerande ljuseffekter. Du hittar Colorado på Orfanidou Street, vilken är den mest kända gatan i Rhodos stad för sitt utbud av klubbar, barer och discon.

På Colorado klubb kan du uppleva Rhodos party och lyssna på musik så som rock, elektroniskt, house/dance, chill out, RnB och mycket därtill. Klubben består av tre stora rum med olika stilar, så alla kan dansa oavsett smak. Klubben har dessutom två våningar och arrangerar en hel del konserter under sommaren. Det rekommenderas att du är där ute i god tid, eftersom många som tycker om Rhodos party besöker denna klubb och stannar ända in på småtimmarna!

Välkommen

Varmt välkommen till den nya sajten om Rhodos i Grekland. Vi kommer att regelbundet lägga in fler spännande artiklar för dig som drömmer dig hit.

Dagens väder

22°C

Uppdaterat 2024-05-27

Väderprognos

Se väderprognosen för Rhodos inför din resa.

Besök Rhodos stad

En riktig sevärdhet som rekommenderas varmt.

Party i Rhodos

En guide över det pulserande nattlivet på ön.