Hotell Rhodos

Rhodos hotell
Rhodos hotell är ofta välbesökta och uppskattade. Bokar du boende på egen hand, finns en uppsjö av alternativ att välja mellan på hela ön. Det finns allt från enklare vandrarhem till lyxhotell, något som passar alla smaker och plånböcker.

Reser du på egen hand och inte har boende inkluderat i resan, kan vandrarhem vara ett billigt och prisvärt alternativ. Rhodos Youth Hostel är ett vandrarhem där framför allt yngre resenärer väljer att bo under sin vistelse på Rhodos. Vandrarhemmet ligger i en smal gränd i de äldre delarna av Rhodos stad. Här kostar ett dubbelrum omkring 300 kronor per natt under högsäsongen. Du kan även välja att sova i en sovsal och delar på så sätt rum med andra, vilket kostar omkring 100 kronor per natt och person.

Bland de billiga hotell med 2-3 stjärnor som finns på Rhodos kan exempelvis Hotel Africa, Hippocampus och Pension Electra nämnas. På dessa hotell kostar ett dubbelrum från cirka 450 kronor per natt inklusive frukost. Cactus Hotel är ytterligare ett prisvärt alternativ som ligger i Rhodos stad. Här kan du bo i dubbelrum för cirka 300 kronor per natt, med eller utan frukost.

Vill du ha ett lite lyxigare hotell, kan exempelvis det femstjärniga Lindos Hotel nämnas. Här bor du i en barnfri miljö för omkring 12 000 kronor per natt och då ingår halvpension. På hotellet finns ett spa där du kan få olika hälso- och skönhetsbehandlingar.

Apollo Beach är ett annat lyxigt hotell med 4 stjärnor och hög standard. Här betalar du från cirka 1000 kronor per natt och dubbelrum, inklusive frukost. Hotellet är beläget i Faliraki på den östra sidan av Rhodos, precis intill stranden. Från detta hotell har du bland annat 5 kilometer till Afandou golfbana och 14 kilometer in till Rhodos stad.

Välkommen

Varmt välkommen till den nya sajten om Rhodos i Grekland. Vi kommer att regelbundet lägga in fler spännande artiklar för dig som drömmer dig hit.

Dagens väder

26°C

Uppdaterat 2024-06-15

Väderprognos

Se väderprognosen för Rhodos inför din resa.

Besök Rhodos stad

En riktig sevärdhet som rekommenderas varmt.

Party i Rhodos

En guide över det pulserande nattlivet på ön.